Nutralife

Recepten

Geen maaltijd wordt als slow food beschouwd als ze niet volwaardig is. Daarom niets ingewikkelds, maar iets eenvoudigs met elementaire smaken. Dat zijn de gerechten die ons aanspreken, simpelweg omdat ze zo vol smaak zitten. Ik ben van jongs af gewend groenten uit de moestuin te eten. Er is niets zo makkelijk als gerechten bereiden met wat je voorhanden hebt uit eigen tuin. Om groenten van eigen kweek te bereiden, hoef je geen ervaren kok te zijn. In de eenvoudigste gerechten komen natuurlijke smaken het best tot hun recht. Subtiele geurstoffen zijn typisch voor producten van eigen kweek. En als die zich met aromatische kruidengeuren vermengen... Iedereen die elk willekeurig gerecht proeft waarin ze verwerkt zitten waant zich in een sterrenrestaurant. Door bewust te leren proeven word je fijnproever. Voor mij is dat wat iedereen nodig heeft om gezond te leren eten. Eenmaal je hun aroma's hebt leren kennen, blijven ze altijd bij. Er zijn van die recepten die je altijd opnieuw maakt, omdat het verlangen naar pure smaken altijd blijft. Je moet ze echt een keer proberen.

Mijn soepen
Salades
Vegetarisch koken
Asperges
De groententuin in april
De tuin in juli
De tuin in augustus
Gezonde zomerhapjes
Wintergerechten
Zoetigheden
Ontbijt
Granola
Brood