Cannelloni met lentespinazie
- Vegetarisch koken -
Vocht= 320 gram
Wist je? dat je uit 50 gram spinazie de helft van je dagelijkse magnesium behoefte haalt
Calorieën
469 kCal. / 4 stuks met 300 ml saus
Ingrediënten
per 4 cannelloni's
- 45 gram jonge spinazie
- 125 gram ricotta
- 1 sjalot
- 1 eetlepel room
- zout en peper
- pittige tomatensaus
Bereiding
- stoof de sjalot in boter
- spoel de spinazie onder koud stromend water
- voeg die bij de sjalot, en laat uitdrogen/half bakken (gaat makkelijk op een grote pan)
- mix de spinazie en de sjalot
- meng met de ricotta en kruid met peper en zout
- vul de cannelloni
- bedek een ovenschotel met een bodempje tomatensaus en leg er de gevulde cannelloni in
- overgiet met de rest van de saus
- dek af met alu folie
- bak in een oven: 35′ – bij 180°C