Nutralife

Cannelloni met lentespinazie

- Vegetarisch koken -

Vocht= 320 gram
Wist je? dat je uit 50 gram spinazie de helft van je dagelijkse magnesium behoefte haalt

Bereidingstijd

60 min.

Baktijd

30 min.

Calorieën

469 kCal. / 4 stuks met 300 ml saus

Ingrediënten
per 4 cannelloni's
  • 45 gram jonge spinazie
  • 125 gram ricotta
  • 1 sjalot
  • 1 eetlepel room
  • zout en peper
  • pittige tomatensaus
Bereiding
  • stoof de sjalot in boter
  • spoel de spinazie onder koud stromend water
  • voeg die bij de sjalot, en laat uitdrogen/half bakken (gaat makkelijk op een grote pan)
  • mix de spinazie en de sjalot
  • meng met de ricotta en kruid met peper en zout
  • vul de cannelloni
  • bedek een ovenschotel met een bodempje tomatensaus en leg er de gevulde cannelloni in
  • overgiet met de rest van de saus
  • dek af met alu folie
  • bak in een oven: 35′ – bij 180°C